Hnědý cukr
Hnědý cukr nabízíme v několika provedeních, které se od sebe liší barvou, chutí a texturou. Je vyráběn pouze z vysoce kvalitního krystalového cukru. Díky své vyšší vlhkosti je ideální ingrediencí na výrobu dezertů, koláčů nebo různých typů pečiva.
Hnědý cukr nabízíme v těchto provedeních:
- Blond - světlejší barva a lahodná chuť
- Gold - zlatavá barva a příjemná karamelová chuť
- Dark - hnědá barva a výrazná chuť
- Fine brown with candy syrup - jemnější cukr hnědé barvy s typickou nasládlou chutí
Vlastnosti a výhody:
- jemná textura a krásná stálá barva
- kontrolovaný obsah vlhkosti
- vysoká kvalita zaručující jedinečnou chuť finálního produktu
- přidává jemnost finálním produktům a prodlužuje jejich trvanlivost
Použití:
Hnědý cukr je ideální ingrediencí do většiny tradičních receptů na výrobu koláčů, sušenek, sladkostí nebo vaflí.
Vhodný je také na přípravu brownies, creme brulee nebo karamelu.
Při použití v pivovarnictví pak dodávám tmavým pivům nezaměnitelnou chuť.