Hnědý cukr

Hnědý cukr

Hnědý cukr nabízíme v několika provedeních, které se od sebe liší barvou, chutí a texturou. Je vyráběn pouze z vysoce kvalitního krystalového cukru. Díky své vyšší vlhkosti je ideální ingrediencí na výrobu dezertů, koláčů nebo různých typů pečiva.

Hnědý cukr nabízíme v těchto provedeních:

  • Blond - světlejší barva a lahodná chuť
  • Gold - zlatavá barva a příjemná karamelová chuť
  • Dark - hnědá barva a výrazná chuť
  • Fine brown with candy syrup - jemnější cukr hnědé barvy s typickou nasládlou chutí

Vlastnosti a výhody:

  • jemná textura a krásná stálá barva
  • kontrolovaný obsah vlhkosti
  • vysoká kvalita zaručující jedinečnou chuť finálního produktu
  • přidává jemnost finálním produktům a prodlužuje jejich trvanlivost

Použití:

Hnědý cukr je ideální ingrediencí do většiny tradičních receptů na výrobu koláčů, sušenek, sladkostí nebo vaflí.

Vhodný je také na přípravu brownies, creme brulee nebo karamelu.

Při použití v pivovarnictví pak dodávám tmavým pivům nezaměnitelnou chuť. 

Různé druhy hnědého cukru

Různé druhy hnědého cukru