Perlový cukr

Perlový cukr

Perlový cukr je perfektní ingrediencí na dekoraci nebo doslazení Vašich produktů.

Díky svým jedinečným vlastnostem může být použit již jako součást produktů při jejich přípravě nebo může být přidán později jako dekorace již hotového produktu.

Perlový cukr nabízíme ve velkém množství rozměrů od 0,8 mm až po 15 mm

Nabízíme perlový cukr v klasickém bílém provedení a také v širokém spektru různých barev a příchutí (karamel, skořice, citron, čokoláda, malina, jahoda, pomeranč nebo peprmint

Vlastnosti a výhody:

  • vysoká odolnost proti vlhkosti
  • stabilita na pečivu s vyšší aktivitou vody
  • stabilita na produktech s dlouhou trvanlivostí
  • stabilita při pečení, zmrazování a rozmrazování
  • použití pouze přírodních barviv a chutí
  • perfektní stabilita barev

Použití:

  • tradiční ingredience pro výrobu originálních belgických vaflí
  • ideální dekorace pro mnoho druhů produktů např. briošky, sušenky, donaty, vánočky, zmrzliny, koláče atd.
  • křupavá a chutná náplň do čokolád, vaflí nebo koláčů

Různé druhy perlového cukru

Různé druhy perlového cukru